Interieurplan 2019, hoe komt de living er nu uit te zien?

interieurplan

Het hele jaar door raak ik geïnspireerd door beurzen, magazines en social media. Waardoor ik elk jaar weer zin krijg om het interieur beneden weer helemaal te vernieuwen, zo ook dit jaar! Het is voor mij altijd weer een feestje om het interieurplan te maken, die ik nu met je ga delen!

Interieurplan kleur

Ik werd geïnspireerd door droge grassen, zaden en takken. Mooie producten die je weer een nieuw leven kan geven in bijvoorbeeld een mooie vaas. Wanneer je een handjevol naast elkaar neerlegt vind je een hele mooie kleur scharnering. Van crèmige bruine tonen tot groen. Zo geven de bruine tinten het gevoel van comfort, veiligheid, stabiliteit. En groen geeft je ontspanning, harmonie, evenwicht, maar deze kleur geeft je ook energie.

De kleuren die ik ga gebruiken komen van het Pure by Flexa Colorlab kleurenpallet. Deze zijn de Full Greige, Subtle Greige, Mild Greige, Mild Bean, Real Bean en de Lush Bean.

interieurplan

Materiaal gebruik

Één ding wat hier in het huis constant terug keert dat is blank (essen) hout. Zo ook in dit interieurplan. De kleur en het gevoel sluiten mooi aan op het kleurenpallet, maar ook op de inspiratie (gedroogde grassen, zaden en takken). Naast het blanke hout, sluit ook het gevlochten riet heel mooi aan. En het geeft een fijn contrast aan alle neutrale vlakken. Daarnaast vind ik het pure van porselein nog heel erg mooi matchen, maar dan wel in natuurlijke tinten. Het glaswerk Transparant en gekleurd, hoe mooi is het om van deze materialen een mix en match te maken!?

interieurplan

Moodborad 2019

De sfeer die ik graag wil creëren is een rustige warme plek waar je je fijn even kunt terug trekken. Even weg uit de rumoerige wereld. Daarom laat ik de kleuren mooi ton sur ton op elkaar aansluiten. Dit maakt een goede basis in het interieur. Zo kan ik bijvoorbeeld (na een tijdje) werken met uitgesproken gekleurde meubels en woondecoraties wanneer ik daar weer de behoefte aan heb.

interieurplan
interieurplan

Ook vind je in het nieuwe plan ronde organische vormen, maar wel gecombineerd met strakke lijnen voor het contrast. Dit geeft de ruimte meer spanning, waardoor het minder saai word.

jaloezieën
Liefs Sanne


Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.